Fest fest fest :)

Känner mig faktiskt riktigt laddad för en utekväll i nypan! :)
Ska vara med & fira min underbara lilla sis, Amanda! <3 Ska bli riktigt kul att träffa henne igen, & min kära lilla Ronja också såklart <3 Sen ser jag fram emot att träffa mina fina vänner ute på krogen också.. hoppas på att alla är där! :)

Ne, dags att ladda vidare då. Kan bara bli bättre tror jag.
Kommer med uppdatering imorgon, kanske med en & annan bild.. vem vet :)

Föresten, två inlägg på en & samma dag.. vad har hänt? Börjar komma in riktigt bra i det här med att blogga! ;) Nice.

I nypan!

Japps, då var man i Nyköping i helgen. :) Undrar vad den helgen kommer att erbjuda.
Undrar om man kanske ska bege sig ut på krogen ikväll & dansa arslet av sig, en kul idé faktiskt! :) Ska flundra på den ja.

Inatt när jag kom till nypan så var jag först hur trött som helst, då var kl. kanske halv ett eller någe. Men sen när jag väl skulle gå & lägga mig så blev jag såklart pigg, så jag slog på tvn och fastnade för curlingfinalen. Är ju inte särskillt kul att titta på men gud så spännande det blev, så jaa.. kl. 04.00 tror jag att jag stängde av tvn. Efter ännu ett GULD till Sverige, helt sjukt att det blev så. Men OJ så kul! :D

Jag vet, sportnörd! ;)

Nee, dags att mysa lite med min lilla hund! Som jag ständigt saknar när jag är i Sthlm. <3

Trevlig helg på er! :)


Ny design

Såå, vad tycks? Jag tycker den är väldigt fin iallafall :)
Blir lite roligare att läsa bloggen nu tror jag.

Idag har varit en riktig slappardag, har iof pluggat en del men annars inte mer än så. Kan vara rätt skönt atta inte göra något spec. :) Har fortfarande morgonrocken på mig, & då är klockan ett nu. Haha.. äh vafaan!

Ikväll blir det hockey för hela slanten, fast inte OS hockey utan div. 2 hockey :) Fast nu har Marcus & hans lag tagit sig till kvalet till ettan vilket är väldigt kul ! Men kvalet börjar inte förens nästa söndag. Ikväll är det sista matchen i deras serie. :) Så klart man måste vara där & stötta till ytterligare en vinst!! Jag måste bara säga att jag har varit en flitig supporter denna säsong, har inte missat särskillt många matchen, med de är ju för att jag älskar att titta på hockey, med undantag för damhockey, inte alls lika kul enligt mitt tycke. Men men :P

Ne, de här håller inte.. dags att fixa till sig lite kanske (om det ens går :S).

Trevlig dag!


En sån där dag..

Idag är en sånhär dag som man bara vill ligga i sängen & mysa.
Men det kan man ju inte göra, inte heela dagen iaf. Jag & bror ska försöka bege oss till stan men efter som att det är kaos i kollektivtrafiken så får vi se hur vi gör. :)

Idag vakna jag rätt skapligt för att jag skulle ha en föreläsning. När jag väl satt mig vid datorn så står det att den är inställd, typiskt. Hade jag ju inte behövt ställt klockan, dumma skola! Men skön ändå.. blev en helt ledig dag ist. Inte fel de heller :)

Ne, dags att väcka brorsan, nu har han sovit alldelses för länge! :P (Jobbig syster, jag vet!) ;)

Måste ju även passa på att säga grattis till två fina flickor, Amanda & Jenny! <3 Hoppas ni får en underbar dag båda två!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Bror&Syster


Sverige-Finland

Klart att man var uppe kl. 06.00 för att kolla på hockey, vad annars liksom.. :) I looove hockey! Kanske för att jag växt upp i en aktiv hockeyfamilj :) Vinst med 3-0, fan va skönt!! Finland är alltid lika skönt att slå, bra jobbat Sverige! Bror & pappa kom & kollade på matchen imorse också. Bror min ska nämligen vara här till imorgon, han har sportlov den skiten :p Det ska bli nice!

Kan ju kort berätta hur helgen sett ut för min del. Jaa, jag har jobbat! De är väl den bästa sammanfattningen på de hela :) Fast inte igår, för då var det bara en massa mys hemma. Det var skönt, att äntligen få ta det lugnt & slippa passa någon tid. Jaa, förutom OS tiderna då, men de är ju inte så jobbigt att passa.

Börjar närma sig värmen nuu, vilket ska bli kanon skönt med tanke på att det för tillfället är 20 minus ute!! Burr! Blir till att kura in sig i täcket hela dagen lång :)


Snö, snö & åter snö

Men när ska det sluta snöa, jag vill inte ha mer snö nu. Det räcker, FATTARU de väderguden!! Usch!
Nee, tacka vet jag sol & värme! Där passar jag in i bilden, med en drink i ena handen liggandes på en solstol. Stek stek stek! Men nu är det faktiskt inte så länge kvar till Thailand, närmare bestämt 7 veckor & 2 dagar!! :) Kommer gå kaanonfort! Eller är det bara något som jag inbillar mig?!

Åter till nuet, jag har tenta imorgon.. :S Men tro de eller ej, jag har varit ganska duktig på att plugga, med betoning på ganska. :) Vi får se hur de går, jag får iallafall välja när jag ska göra provet, vi har från 8.00 till 23.59 på oss. Så någongång under den tiden ska provet göras. Så jag hinner plugga mer imorgon förmiddag.

Snart är det faktiskt jobbet som kallar. Ska nämligen jobba från 15-23 idag. Helt okej, tänker på pengarna framförallt. Behöver dom mer än någonsin nu när jag snart ska åka.

Nej, det här håller inte, så åter till mitt pluggande kanske, eller dags för lite mat? Hm, svårt val?! ^^

.Här är man ju faktiskt ganska så brun :)
Längtar tillbaka, till vämen & Kreta med min underbara familj. <3
Det var tider de.

Ciaoo ;)


Gaaalen..

... i OS !
Men vem kan inte vara det! Jag är så lycklig, jag är så lycklig.. tralalalaaa. Hoppas verkligen att det kommer gå bra för Sverige, Kalla & allt var det innebär! :)

Helgen har varit helt underbar, som vanligt var jag & Marcus i Nyköping.. otippat :P Marcus morfar ville bjuda på middag, mycket trevligt! :) Marcus släkt/familj är världens bästa, så underbara.. & jag trivs så bra i deras sällskap. <3

Sen har jag även varit på stan med min kära mor, shoppat lite.. sånt där tråkigt tjafs. Inge att hänga i julgranen direkt. Men bh:ar måste man ju ha, så bara att gilla läget.

Denna vecka kommer att bestå av mycket jobb, grymt.. money money! :D Men måste även försöka koncentrera mig på geografitentan på fredag.. viktigt! FOKUS Tessan, FOKUS!

Måste bara ta upp att jag saknar min vän väldigt mycket, hon är alldeles för långt bort & jag skulle verkligen vilja träffa henne snarast! Tänk när vi träffades varje dag, det var tider det. Men så ser inte läget ut nu, du är där & jag är här. :/ Men hon iallafall, hon är min bästa, hon är alltid så grymt BRA! Överlägsen i allt, med hääästlängder, tro mig! ;) Hon är min knoll!

<3 Caroline Sjögren <3
Behöver jag säga mer.


Dåligt av mig...

Jag vet.. har inte skrivit på väldigt länge. Har haft häcken full så att säga.
Men ska försöka bli bättre, det lovar jag :)

Jaa, vad har hänt.. Jag har jobbat rätt mycket denna vecka, alltid skönt att göra de. Sen så har jag varit barnvakt åt min lilla favorit kille, nämligen Felix! Oj vad vi lekte, både ute & inne. Den killen är verkligen världens goaste, alltid glad, med mig iaf :P

I helgen nu så åker jag & Marcus till Nyköping för att bli bjudna på middag av hans morfar, alltid lika trevligt. Som sagt, mår alltid så bra när jag är i nypan bland mina nära & kära. <3 Love them!


Världens goaste!..

..

Lite bilder på Felix från i tisdags, på mina två ålsklingar i nypan samt en Thailandsbild från 2008. Tänk att jag snart kommer att stå sådär igen! :)

Nu blire lite mys i soffan tillsammans med chipspåsen! ;)
Marcus är nämligen & spelar match, tyligen så leder dom med 15-5 efter två perioder.. spännande match! :P haha


Trevlig helg gott folk! :)





Pain...

Aj aj aj.. Det är vad min kropp säger, eller rättare sagt skriker till mig! Såhär tänkte jag; igår så skulle jag vara duktigt & gå till gymmet & träna. Så jag bokade in mig på ett pass, nämligen powerstep. Ja menar, hur jobbigt kan det vara på en skala?
Då ska jag tala om för alla er som inte vet att det var det väärsta jag gjort. Passet skulle hålla på i 55 min, jag var dööd efter 30min!! Illa jag vet, men asså ni förstår nog inte hur jobbigt det var. Herreguud! Det får min kropp betala för idag kan man ju lugnt säga.. :/

Men men, idag har jag varit på mitt favorit pass, nämligen core :) Alldeles lagom för mig! haha. Imorgon ska jag & MalinE träna tillsammans & det blev afrodans!! Det är ju iof också grymt kul ! Ser fram emot det!

Är tydligen inne i en bra träningsperiod nu, får väl se hur länge den varar :P

Har pratat med Anna idag om våran Thailandsresa, & den är nära nu! :D Eller jaa.. hyfsat iaf. Åker i april & stannar där nästan en månad! Hur underbart kommer inte det att bli då, längtar enormt nu! :) Den som väntar på nå gott.. som man brukar säga. iih

Thailand-2010


Nee nu får jag nog ta och fixa till mig lite.. ska kolla på älsklingen ikväll som har hockeymatch! :) Me like!

Ha en trevlig kväll !


-Tess-


Premiär!

Jaha, då sitter man här med en egen blogg..
Kan ju vara rätt skönt att få ventilera sig lite någonstans, eller?
Sen så skyller jag lite på Carro som mer eller mindre tvingade mig till att skapa en egen.. :P Men det kanske blir bra vem vet. :)

På tal om det så har jag träffat min goa vän Caroline en snabbis idag. Alltid lika trevligt, känns som att vi inte alls har varit borta från varandra så länge, allt är som vanligt om man säger så. Vi har alltid lika mycket took att prata om. :) <3


Hon & jag <3


Jaha, det här gick väl ganska bra för att vara första inlägget.. eller? :p
Får väl se om vi ses här igeen. :)

Dags att fixa lite mat.

/ -Tess-

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0